800 €

Om man var rik och slösaktig så skulle denna finnas i min garderob...
*suktar*

Cred


till herrarna ovan, Larry Levan och John Morales.

Så grymt sköna mixar de gjort på flera disco/soul-låtar, har ägnat hela dagen åt att lyssna igenom material dessa herrar bearbetat och det har varit en fröjd för öronen.

Imorgon är det fest, ska fixa fram två spellistor till dess, en ch0ill, en vild?

Nu framöver

är det dags att ta tag i livet, skriva cv, lämna cv - söka jobb helt enkelt. Läskigt, stort och nytt men visst fan ska det gå? Var på möte på Arbetsförmedlingen idag, det var inte så läskigt som jag trodde, synd att jag är så sent ute med att skriva in mig bara. Går allt åt skogen har jag ingen direkt inkomst förrän den 9 november... SÅ TA TAG I DET HÄR NU GRABBEN!

Förutom detta allvarliga inslag går allt annat bra, bara myser om dagarna. Letar ny musik, kompletterar sitt framtida liv inom musikbranschen? Vem vet... Hittar även en hel del trevliga plagg på Tradera om dagarna men det är ju så kärvt med ekonomin nu så jag får tyvärr tacka nej till dessa.


Perfektion


WOW '10 Lördag

Så jävla utvilad och pigg på allt (förutom att gå uppför de helvetiska Slottskogsbackarna) började lördagen bra. Ned till festivalen vid ett,

The Drums 13:30 Kul konsert, ösigt! Minus på att sångaren sjöng väldigt konstigt och att inte alls lät som det ska (klart det får vara annorlunda men det här var för mycket)
Shout Out Louds 13:50 Såg slutet, South America, Please, please, please, Impossible och Walls. Trevligt, Bebban var SÅ SNYGG!Mumford & Sons 14:50 var helt jävla fantastiskt. Sjukt charmigt och energiskt band, riktigt skönt att se!
Girls 15:00 såg vi slutet av, jättedistat som på Coachella, sångarn hade klippt sig? Såg inte klokt ut, ge oss tillbaka långa knarkarhåret!
Anna Ternheim 15:45 Otroligt seg start, störde mig på Engla-skämtet (Black Sunday Afternoon) och det låga tempot. Droppen var när hon sjöng My Body Is A Cage på svenska, blev less. Ångrar lite att jag inte fick se Shoreline där Henrik Berggren var med?The Radio Dept. 16:30 Lågmält och lugnt, inga konstigheter. Efter detta gick vi tillbaka till lägenheten, hetssöp vin och kom tillbaka lagom till den euforiska konserten med
Håkan Hellström 19:55 som var helt jävla otrolig, fick gåshud så bra det var men sen blev jag bara kissnödig så jag fick köa och höra massa mellansnack. Som tur var verkade jag inte missa så mycket för det mesta dog ut (kändes det som iaf)Lykke Li 21:20 SÅ JÄVLA BRA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Sån jävla stil kvinnan hade, man blev ju helt till sig? Så jävla snygg scenkonst, attityd och framförande. Mitt i allt tappar hon rösten MEN DET GÖR INGET för hon fortsätter på ett så jävla bra vis. Mitt i Tonight bara bryter hon allt och vill att publiken önskar en låt, tyvärr är ju majoriteten Twilight-fans så det blir Possibility men ja, jag bet ihop MEN FAN VILKEN KONSERT! Massa bilder!!
The Chemical Brothers 22:30 avslutade festivalen med en grym 90-minuters konsert som var en fröjd för ögat. Hitsen var där och de nya låtarna funkade jävligt bra!


Way Out West var så otroligt jävla bra, jag hade inga förväntningar men det känns bara så härligt att tänka tillbaka på det. Vi gick inte på några klubbar men det gör inget iochmed man såg det bästa på festivalen, ceo ställde ju ändå in! Jag är så otroligt nöjd med det här!


WOW '10 - Fredag

Torsdagen innehöll inte så mycket, blev inga klubbar. Försökte dock komma in på The Tallest Man on Earths spelning i Annedalskyrkan men 40 minuters köande i ösregn räckte för oss.

Fredagen började bra, sov länge, käkade lång frukost och begav oss till festivalområdet. Vi kom in på området runt ett-tiden och vi såg:

Jens Lekman 13:45 Det var en mysig konsert, blev förvånad över hur jävla gammal han såg ut!
Panda Bear 15:00 Har inte mycket mer att säga än: SÅ JÄVLA INDIE OCH SVÅR?!
Wu-Tang Clan 16:30 Förväntade mig hiphop-frälsning men fick bara en massa "EVERYBODY SAY YEAAAAH, HELL YEAAAH!" Tröttnade efter 20 minuter och gick istället till...
Beach House som började samtidigt som Wu-Tang men erbjöd en trevlig konsert, skönt att det inte osade weed överallt som på Coachella?

Efter dessa konserter begav vi oss tillbaka till lägenheten för en paus fram till

The National 18:50 Vi anlände dock aningen sent till deras konsert och fick se slutet som ändå var trevligt, skrikigt och maffigt!


Miike Snow 19:30 var som de flesta konserter med bandet, de väljer att dra ut på sina låtar så mycket att det inte ens är kul - skärp er?
Iggy Pop & The Stooges 20:10 Kul och ösigt!
LCD Soundsystem 21:20 Såg verkligen fram emot detta (iochmed de ska sluta spela live inom en snar framtid.) Underhållande, sköna ljus, tur att de inte ställde in! :-DM.I.A. 22:30 var ju helt klart kvällens highlight, seg start med dj:ande i 10 minuter dock. När hon väl kom fram på scen var det laserrave och dans ett bra tag, schyst avslut med Born Free och Paper Planes.

The XX 23:00 hann vi se slutet av, klassiska "Basisten går fram och slår hysteriskt på en trumma, folk blir tokiga och de gör ingen encore"

Just nu

I förrgår sprangs det en mil, igår fem kilometer, idag träningsverk!

På dagens agenda:
- Fixa allergimedicin, slippa snörvlandet
- Packa för Göteborg
- Lyssna in mig på Electric Light Orchesta och annat.
- Ta det DJÄVULSKT lugnt så benen kan vila (Går detta?)

Imorgon - Way Out West!Underbar

Disco är nya Gaga!


Uppdatering

Okej, hej!

Känner att det är dags att skriva av mig lite, var ska man börja? Emmaboda '10 var det sista jag hade förhoppningar om här i livet, det var helt enkelt bättre förr.

+
Okej band, inget som verkligen fastnade förutom Breakbot, har aldrig varit med om bättre disco!
Att få träffa och umgås med en gammal nära vän!
Att stereon fungerade ett tag...
Att solen tittade fram någon enstaka gång?

-
För mycket
regn
Sömnbrist p.g.a en stökig natt/morgon, aaaaaaa
För mycket knark uschhh
För mycket skräp
För mycket folk i campet
För mycket för höga förhoppningar

Helt enkelt... Tror inte det blir något nästa år, man förstör för sig själv när man åker iväg på Coachella tror jag.


RSS 2.0