MAONDAG

Hej, fin helg som innehöll fina fester av olika slag, mycket The Office och självklart mest musik. Så ovanligt mycket musik, dags att gå igenom allt nu!


froill
källa

God jul!!

Min dag kunde inte börjat bättre än så här;Tout est tellement plus frais en français?
En av mina absoluta favoriter!

EDREC '11 - 8 ANNÉES

Ed Banger firade sin åttonde födelsedag i helgen i form av tre helvkällar i Lyon, Strasbourg och Nantes. Highlights var bl.a. hemliga gäster första kvällen i Lyon i form av Justice som avslutade natten. Har suttit och kollat igenom majoriteten av klipp från de olika kvällarna för musikinspiration och eventuella nya låtar. För det första så är jag väldigt avizZz då jag verkligen hade velat dra på ett sånt här event, så mycket bra musik på en och samma kväll/natt. 

Känns som jag har lite för höga förväntningar när det kommer till Justice och deras senaste uppträdanden. Klart det "bara" är DJ-sets men materialet kan jag tycka sinar emellanåt. De väver in sina egna låtar och mycket av A Cross The Universe-konceptet med några nya grejer. Ganska charmigt t.ex. med Waters of Nazareth med ADD SUV-acapellat. Märkte att de bl.a. körde Soulwax-remixen på Best in the class, Blitz av Digitalism m.m. Har även fiskat fram att de varvat det tunga med sköna rocklåtar emellanåt, tråkigt bara att folk inte spelar in det. Lite tråkigt att de inte spelar upp något nytt än, de är ju i studion nu och har varit det de senaste månaderna. Kanske något sample bara, något nytt och unikt! Ser verkligen fram emot dagen då man framför allt får se dem 8))))


 

Introt till Justice set

 

 

Lite av Breakbots set


Give me just a little more time ♪


IGÅR


Fest igår hos Jakob med trevligt sällskap, det kan bara inte gå fel!


IDAGHar spenderat det mesta av kvällen med kvinnan på bild, tända ljus och allmänt romantisk stämning. Måste säga att jag är helt jävla galen i det här albumet, har lyssnat på det non-stop sen jag fick tag i det. FAN vad bra det är, långt över mina förväntningar. Det enda negativa var att Youth No Pain är mycket långsammare på albumet, trots det är den ändå jättebra men ja jo asså lix0m. Den var helt galet bra live i lite snabbare tempo. Kärlek till det här!


IMORGONSå jävla blogghus imorgon, ser fram emot detta trots att jag är helt borta angående låtarna men folket på Kitsuné vet alltid vad de gör.

Cutters

Det är nästan så man inte orkar med det konstiga vädret. Fruktansvärt kallt samtidigt som det snöar - PÅ LÅTSAS! Det är ingen riktig snö, det närmaste man skulle kunna kalla det är duggsnö. Iofs är väder inget problem när man rustar upp med balaclava, halsduk och vinterjacka 2k12! Att promenera genom det mesta av Ystad nattetid sisådär vid ett-tiden är bland de trevligare gångturerna jag gått. Helt öde, knappt några bilar på vägarna och skön musik i lurarna, ett riktigt bra slut på ens dag. 

Har hunnit lyssna igenom The King of Limbs två gånger nu. Det är inget jättestarkt första intryck jag fått, inga låtar som utmärker sig direkt. Det är en bra helhetskänsla då låtarna flyter ihop väldigt bra, kanske lite för bra då det kunde kännas som ett mixtape. Egentligen är det för tidigt att försöka beskriva det i detalj men alltid bra att kunna återgå till det här när man tagit till sig det mer. Apropå annan musik fick jag även tag i LTCT-kompilationen tack vare en god vän, positivt förvånad över många av låtarna. Avvaktar till 320-versionen kommer ut för mer genomlyssning.

Får se vad dagen har att bjuda på, hoppas på aeventyr!Mosaik

Kreativiteten är verkligen som bäst på natten. Får börja parkera Ipaden i sängen redo att pränta ner det som kommer upp i huvudet. Det blir ju aldrig samma sak om man försöker återge det dagen därpå, det är surt. Av det jag minns så började jag spåna på festkoncept till sommaren, riktigt bra grejer om man bara hade kunnat pull it off. Det jobbiga var bara att man får så svårt att somna när man höjer sina förväntningar på det viset. Gjorde föresten en del designändringar igår, so fresh... Måste dock fixa en ny header - EN FANTASTISK HEADER! 

Siriusmo album läckte igår, efter två lyssningar kan jag säga att det helt klart är ett bra album. Hade dock förväntat mig lite mer nytt material iochmed det får sin stabilitet från de tunga singlarna som släppts innan. Det skulle kunna vara lite av ett Best Of-album på det viset men det är ju inte riktigt det. De nya låtarna är i överlag betydligt lugnare och inte alls lika tunga som techlectr0-låtarna. Dem kompenserar med att vara catchiga och bidrar till ett jämnt flyt i ljudbilden. Jag har dock lite svårt för vocalsen i vissa låtar som känns inkastade på måfå och High Together behövde ingen redigering i form av den album version den kom som!

Edit: En till sista grej, som den Facebook-eremit och sociopat jag är (med en nypa salt) Fan ta dem jävlarna rent ut sagt. De har ju infört en ny funktion som gör det ännu lättare för folk att mygla med kontakter och samla på sig massa människor man inte känner. Själv visste jag inte ens om det förrän jag läste om det via ett evenemang som främst var riktat som skräppost/slöseri med livstid. När funktionen infördes är det förutställt hos alla att det bara visas saker i ens logg från människor man interagerar mest med. Vad fan är det för idé? Snabbt som in i helvete gick jag till redigeringsinställningar och ändrade om så det visade allt. Gör detsamma och börja hata människor DU MED!
/ Så jävla arg på allt

Helgen? *pekar hysteriskt nedåt*


Brrrrr, så jävla kallt. Fan ta allt vad väder har att göra med, sao loejligt. The Magician-remixen på I Follow Rivers öppnades nyss för nedladdning, trevligt värre och på tiden. Gårdagen var verkligen en fröjd musikmässigt då i princip allt och alla släppte mixtapes med skön disco/soul/funk och annat bra material. Har funderat en hel del om det kanske är dags att sätta sig ner och lära sig grunderna av Ableton. Det känns inte alls särskilt praktiskt till en början men vi får se hur det blir med det.

Vill dela med mig av en helt otroligt skön låt;

Jag tycker den är helt underbar, kan sitta med den på repeat om och om och om och om igen!


Wasted Hours

Igår vann Arcade Fire Grammy-award för årets bästa album, snyggt och jävligt kul för dem. Radiohead meddelade att nya albumet kommer på söndag, bara sådär - från ingenstans! Kul det med. Mindre kul idag är att de väntade releases som officiellt skulle släppas idag INTE alls släppt. Musiktjänster kan än en gång dra åt helveteeeeeee :-))))

Har idag annars haft en heldag med Emma, åt nyss en fantastiskt god pastasallad (fetaost är nyckeln till gastronomisk lycka) och vi får se vad kvällen har att bjuda på.AVSKYR ITUNES

Fan vad kul de senaste dygnet varit. Helkväll/natt i Malmö, ingen sömn och El Guincho plus lite besök här och där. Riktigt kul kväll, enda nackdelen var att jag inte kunde använda mixern som jag tog med mig men det blev bra ändå. Otroligt skönt att komma hem och sova 8 imorse, what a feeling... 

Måste säga att jag blir otroligt jävla sur på skittjänster som Itunes och alla deras jävla avtal mellan länder. Apple kan dra åt helvete, jag har försökt köpa Flight Facilities Take Me Over-remix i tre dagar nu. Skiten dyker inte ens upp på den svenska sidan och när man väl försöker köpa låten via australienska sidan så går det inte. Fan ta er och era jävla avtal, jag hatar er så fruktansvärt mycket. :@@@@@@@@@ Apropå annat, var fan kom kylan ifrån? Ge er!

Ser fram emot feta releases i veckan, Let The Childre Techno, Kitsune Parisien m.m. Nu tröttnade jag totalt på att det är för kallt! *dör*

The Motion

Måste gå igenom mitt musikbibliotek idag och börja sortera. Ska fan ordna upp allt genremässigt, kommer ta flera timmar och tristessen kommer ta död mig i sinom tid. Apropå musik måste jag ge lite cred till Erol Alkans senaste remix på Tame Impalas Why Won't You Make Up Your Mind. Personligen är jag inget jättestort fan av hans remixes men den här gången har han lyckats bra. Det första jag tänkte på när jag hörde den här var Swoon, gitarrsoundet känns snarlikt. Lite synd att man har svårt för Tame Impala, trodde det här kunde ge en en bra lucka att börja lyssnar på Innerspeaker. 


Tame Impala - Why Won't You Make Up Your Mind (Erol Alkan Rework) Radio Edit by Erol Alkan

Shoutout!

Så jävla frisk igen, nästan. Vågar inte chansa på att locket för örat har släppt än, nojar bara sönder så fort jag försöker tryckutjämna. Vi lämnar det kapitlet för nuläget! De senaste dagarna har jag haft koncentrerad kvalitétid med mig själv. Försökte till en början driva bort sjukdomarna med intensiva PS2-sessions. Funkade verkligen inte, till slut fick jag bara inse att ingenting är lösningen för allting. Att bara sova samtidigt som man hettar upp som en bastu är helt enkelt det optimala sättet man blir frisk på. 

Juste, mina shoutouts, satt och tänkte på det igår. Det är svårt att visa sin uppskattning till många människor. Sitta där och skriva fina privata meddelanden på Facebook till 10-15 pers, fin gest i all ära men lite för mycket möda. Sen finns det ju folk jag hade velat skriva till UTAN Facebook, ännu mer problematik. 

Emma - För du är en helt fantastisk individ vars personlighet går ihop med min. Jag gillar hur du hanterar all min spontanitet och dina reaktioner är i många fall helt klockrena. Jag vet ingen som har så många spännande ansiktsgester så som du. Du har de där små unika detaljerna som du inte ens själv är medveten om som gör min dag. Sluta aldrig vara diiiiig :-)))))))

Ni i klass - För det första, gå till klass. För det andra, fan, jag saknar er! Ni vet vilka ni är, det här är ingen global shoutout till alla som går i gymnasiet. Jag har dagligen så jävla mycket jag hade velat ta upp med er, trakasserat er om/med osv. Jag vill inte vara den där typen som kommer och hälsar på alltför ofta men någon gång ska jag. Klart man kan ses över fikor men det är ju inte samma grej. Får samköra något stort snart, ni är bra, riktigt bra!

Fina vänner - Ni fina vänner, ni vet nog också vilka ni är. Jag är riktigt glad över att jag har er trots kommunikationssvårigheter (avsaknad av ANSIGDSB00000G) och jag är horribel på sms och telefon. Om det bara hade varit lättare! :-DDDD Hursomhelst, fortsätt vara lika fina vänner!

Ohajajaj
Återkommer när jag blir frisk, att vara sjuk är sämst. Glädjer mig över att de reuppat hela den här konserten dock!


doed

Toro Y Mois nya album Underneath The Pine läckte häromdan, har i princip lyssnat på det nonstop sen dess. Otroligt chillax och catchigt album, slog de förväntningar jag hade med stor marginal. Hoppas på en europeisk turné snart med konsert i antingen Malmoe eller CPH. 

Fika och trevlig kväll med vänner igår. Idag är det rätt illa ställt med hals och huvud, fryser och är allmänt seg... Saemst. :7

Hnnngh

Sitter på helspänn hela dagen. När kommer min jävla BCR? Spanar ut genom fönstren och letar efter DHL-lastbil. Fan helvetes jävlar????

Till annat så ser jag verkligen fram emot Let The Children Techno som är ute om några veckor. Nya låtar från Breakbot, SebastiAn, Mr. Oizo m.fl = gal11. Mr Oizo ‘Let The Children Techno’
2. Busy P ‘Procrastinator’
3. Duke Dumont Hipgnosis’
4. Siriusmo ‘Idiot’
5. Para One & Tacteel ‘Infinity Riser (Remix Of Bernard Fevre’s Dali)’
6. Breakbot ‘Shades Of Black’
7. Sebastian ‘Enio’
8. Mattie Safer ‘Is That Your Girl?’ (Featuring Telli From Ninjasonik)
9. Gesaffelstein ‘The Voice’
10. Cassius “Shark Simple” L-Vis 1990 & The Neon Dreams Remix
11. Djedjotronic ‘The Invisible Landscape’
12. Discodeine ‘Grace’
13. Feadz ‘Far From Home’ Featuring Claude Violante
14. Brodinski & Tony Senghore ‘Anagogue’
15. Bobmo ‘Control’
16. Zombie Nation ‘Relax’
17. Riton ‘One Night Stand’
18. Skream ‘Boat Party’
19. Dj Mehdi ‘Tragicomehdi’
20. Flying Lotus ‘Caravan Of Delight’


På ett sista hörn måste jag meddela att jag slits mellan förtvivlan och hopp angående Justice. Får ju fan inte veta något om det nya albumet och när det väl kommer fram något så är det så abstrakt; KAELLA

Notion: We bet you get asked this all the time, but we gotta know… what are Justice currently up to – any sign of a new album from them?
Busy P: They are trying to make music with computers, plugging guitars in weird machines, I don’t really know what the fuck they are doing! I cross my fingers…


Det låter ju dock ganska spännande, hoppas på det bästa *hnnngh* Fruktansvärt stökigt inlägg, adjö!!


RSS 2.0