Domino

 

 

 

 

  

 

kaella


Chickflick

 
English RivieraHelt klart nöjd med Metronomys nya album, den mer avslappnade och tropiska ljudbilden är helt klart tilltalande i mina öron. Everything Goes My Way får mig att minnas tillbaka till Heartbreaker. Snyggt jobbat hörni!


Breakin' In

Störtskön kväll igår hos en god vän. Musikmixande all night + bra ljud = Oslagbart!


Bigtoeparalysis

I skrivande stund har min stortå somnat, väldigt spännande känsla. Förövrigt har jag blivit jättedålig på att sova på senaste tiden. Det är en slags prestationsångest som bara slår en på käften. Alla tankar och framtida planer infinner sig på en och samma gång, efter det är det kört!

Mindre än en månad till Coachella, hade så gärna velat vara där igen. Brygger ihop lite festivalångest över det och ovissheten inför sommarens festivaler tar vid. Vad blir det egentligen i sommar? Jag har verkligen ingen aning, inget är direkt tilltalande. Jag är fortfarande all in på att Way Out West kommer fixa Arcade Fire och då är det utan tvekan givet. Så ja, om ingen annan svensk festival överraskar med något riktigt stort så blir det bara Göteborg i mitten av augusti.


SebAstians debutsingel Embody på nya albumet Total som släpps i maj kom ut igår med tillhörande video som ni kan se nedan;


brrpbrrpbrppInte riktigt min stil men ändå för fet att neka...


KRSCHKRSCHKRSCH

För inte allt så länge sen såg jag den smått efterlängtade
Oväntad, underhållande och charmig! I övrigt när det kommer till livet är det såklart alltid mycket musik. Strokes nya, Angles läckte igår och har hunnit dra igenom det sisådär 10 gånger nu och jag är mer än nöjd. Har även lyssnat gått igenom Boys Noize Miami-kompilation som jag blev överraskad över. Tunga grejer som inte är alltför knark so2say...

Nytt inlägg

My Blog Posts är den enda appen jag använder på Facebook så jag själv slipper länka separata inlägg de få tillfällen jag gör nya inlägg. Jag stör mig dock något så fruktansvärt på den då den slår sig själv i ansiktet genom att ha en förhandsvisning av texten i inlägget. I hopp om att inte sälja ut mig själv för tidigt valde jag därför att förklara dettaaaaaaa

Hursomhelst, KLIPP KOPIA igår. Fin förfest i Malmoe a la PENTHOUSE-lägenhet med två våningar och allt. Slog nytt personligt rekord i att dricka upp min klassiska flaska Ecologica. Kul men samtidigt väldigt ledsamt då jag blivit alltför resistant mot det. Don't go breaking my heart asså... Ett hastigt besök på extraöppna systemet-butiken på Hansa, en vild iPod-session och med tanke på tiden en bra förfest begav vi oss. Väl på plats på KB blev det en väntan till klassiskt tråk-"dj:ande". Jag förväntar mig mer än att någon bara står och spelar hela låtar utan några slags övergångar. Då kan man ju lika gärna dra ut på sina förfester till sista minuten, det här händer alltför ofta på konsertställen. STEP IT UP!!

CC gick på scen vid halv tio-snåret, rockade loss och blev nästan lika svettiga som man förväntade sig! Overall var det en trevlig upplevelse, hade jag haft epilepsi hade jag nog dött flera gånger om med schysta str0beZ. Setlistan var inget märkvärdigt, mycket Zonoscope, en del IGC och även en BLNL-låt. Bäst var nog ändå Need You Now om jag måste bestämma mig. Det negativa med konserten var att det kändes lite för kort, varade bara lite mer än en timma, hade hoppats på 90 minuter eller så. Fick också en jävla bra påminnelse om att stå rätt alt. börja använda öronproppar. Jag stod för det mesta av konserten längst fram på höger sida och HELVETE, höger öra bara rang i över en timma efter konserten. Har varit obehagligt orolig hela dagen då det känts allmänt avtrubbat och dött. Ska verkligen stifta bekantskap med ett par öronproppar, vill inte vara med om den här öronvåldtäkten igen!

Tänkte även dela med mig av ett klipp från igår av någon annan person som var där bara för att visa hur döva vi blev;


Up & coming;

Swoschswoschswosch, det här händer framöver;

Imorgon - KLIPP KOPIA

April - FRIENDLY FIRES + FLIGHT FACILITIES

Maj - TORO Y MOI

Juni, Juli & Augusti - ?Vem?

Midnattsbloggaren slår till, nästan. Först och främst; Wounded Rhymes är ute, LL-hypen växer snabbt. Känner mig nöjd med den dos jag fick före majoriteten, nu kan jag bara tyna bort och inte se slarvig ut, snyggt drag. Recensionerna börjar även trilla in, har för det mesta sett full pott, även det ser bra ut, väntar bara på Pitchforks dom nu. 

För det andra; Wow, jag har tappat bort det mesta av min verklighetsuppfattning de senaste dagarna. Har fullkomligt kört The Office i marken men det slutar ju inte. Har systematiskt tagit mig fram till snart slutet av fjärde säsongen men längden på avsnitt och mängden varierar konstant. Kul serie, i all ära, inte fullt lika kul som Curb eller Arrested Development men jag faller för helheten. Måste verkligen börja göra lite annat, all musik som jag skulle tagit itu med från helgen är kvar. Panik!

I brist på annat; Ännu en i raden av de oändliga Coachella-klippen...RSS 2.0