WOW '10 - Fredag

Torsdagen innehöll inte så mycket, blev inga klubbar. Försökte dock komma in på The Tallest Man on Earths spelning i Annedalskyrkan men 40 minuters köande i ösregn räckte för oss.

Fredagen började bra, sov länge, käkade lång frukost och begav oss till festivalområdet. Vi kom in på området runt ett-tiden och vi såg:

Jens Lekman 13:45 Det var en mysig konsert, blev förvånad över hur jävla gammal han såg ut!
Panda Bear 15:00 Har inte mycket mer att säga än: SÅ JÄVLA INDIE OCH SVÅR?!
Wu-Tang Clan 16:30 Förväntade mig hiphop-frälsning men fick bara en massa "EVERYBODY SAY YEAAAAH, HELL YEAAAH!" Tröttnade efter 20 minuter och gick istället till...
Beach House som började samtidigt som Wu-Tang men erbjöd en trevlig konsert, skönt att det inte osade weed överallt som på Coachella?

Efter dessa konserter begav vi oss tillbaka till lägenheten för en paus fram till

The National 18:50 Vi anlände dock aningen sent till deras konsert och fick se slutet som ändå var trevligt, skrikigt och maffigt!


Miike Snow 19:30 var som de flesta konserter med bandet, de väljer att dra ut på sina låtar så mycket att det inte ens är kul - skärp er?
Iggy Pop & The Stooges 20:10 Kul och ösigt!
LCD Soundsystem 21:20 Såg verkligen fram emot detta (iochmed de ska sluta spela live inom en snar framtid.) Underhållande, sköna ljus, tur att de inte ställde in! :-DM.I.A. 22:30 var ju helt klart kvällens highlight, seg start med dj:ande i 10 minuter dock. När hon väl kom fram på scen var det laserrave och dans ett bra tag, schyst avslut med Born Free och Paper Planes.

The XX 23:00 hann vi se slutet av, klassiska "Basisten går fram och slår hysteriskt på en trumma, folk blir tokiga och de gör ingen encore"