Gotta Go Home

Facebook fungerar inte utan ens närmaste vänner på plats. När alla tagit bort sina konton finns det inget kvar helt enkelt. Det "händer" aldrig något kul längre, det är bara slöseri med tid. Det enda som är nåtsånär produktivt är att skriva underliga spontana meddelanden till folk via chatten. Dock förstörs det roliga när man tvingas vänta i flera minuter på svar eller att personen överhuvudtaget får meddelandet. Måste verkligen börja avvänja mig från detta ödsliga community, jag gör slut...

Tänker istället börja spela TV-spel hysteriskt i väntan på min Behringer aaaaaa

Snart;

Släpp jag ser fram emot just nu, finns säkert fler iochmed det är hastigt ihopsatt. (Tack till Pitchfork bl.a.)

2/22:

Tahiti 80: The Past, the Present & the Possible [Human Sounds]
Toro Y Moi: Underneath the Pine [Carpark]

3/01:
Lykke Li: Wounded Rhymes [LL Recordings]

3/22:

The Strokes: Angles [RCA Records]

TBA

Breakbot
Fleet Foxes: TBA [Sub Pop]
Justice
SebastiAn

Rarararara

Helvete vad kallt det är i vårt hus idag. Av någon anledning är det fruktansvärt kallt och mina händer/fötter är nedfrusna... [djaev-la schiet] Inte nog med detta köpte jag en bytta godis innan på dagen som jag mår ännu värre av just nu. Hemsk sockerkick som frammanat illamående hos mig - aldrig mer lösgodis. Har även stött på strul med min midikontroll, kommer inte åt leveransinformationen alls, skärp er thomann.de!

Till det positiva; Beställde min Cut Copy-biljett, lyssnar för tillfället igenom Digitalisms album (förstår inte hur jag inte tagit tag i det förrän nu) och försöker råda bot på kylan. Annars... Nej, annars inget.


JAG ÄR HÅR!

Tankar om det kommande festivalåret

NANANANANAAAAA NANANA NAAAAA *med mysiga tillhörande synthar*

Har slagit mig ned i lugn och ro på kontoret efter att ha ridit på en chillvåg det mesta utav dagen. Har spånat lite på årets kommande festivaler en hel del de senaste timmarna. Först och främst; Det blir ingen Coachella-visit i år tråkigt nog. Vad hände egentligen? Jo, man var ju helt enkelt för sent ute. Campingbiljetter sålde slut för några dagar sen följt av gårdagens "skandal" då de höjde priset från 269 till 319 dollar helt plötsligt. Något kommunalt avtal fick festivalstaben att tvinga på de sista tusentals biljettköparna något slags busspaket där man har tillgång till bussar från och till festivalen från de närmaste hotellen. Kul att kasta dem pengarna i sjön när man inte ens bor på hotell och inte har någon säker campingplats överhuvudtaget. Jag skulle som många andra kunnat skylla på biljetthajar som köpt upp massa biljetter, mexikaner och tiotals andra saker men det tänker jag inte. Det är bara för mig att släppa det och gå vidare, fet lineup i all ära men jag är mer än nöjd med förra årets visit. Jag ska dock återkomma till underbara Indio någon gång, det är säkert!

Hur ser det ut för dem andra festivalerna i år? Emmaboda lär antagligen bli av trots att jag i nuläget känner mig lite sådär inför årets upplaga. Måste antagligen köpa biljett snarast iochmed de lär ta slut inom någon månad. Artistmässigt? Än så länge känns det som det är den råare electron som kommer övertyga mig i form av SebastiAn och Vitalic. Andra småplus är TDCC, Yelle, Heartsrevolution och kanske Skrillex men om det rakt av bara är hans egna material eller att det blir för mycket electrostep så hittar ni mig i campet. De släpper ju nya artister idag vilket kan bli intressant. Jag kommer dock ta Daniel Adams Ray som ett skämt och smäll på käften. Okej att de bokat svenska artister som Parken som ingen egentligen gillar utan bara bokas för han är svensk och småsvår musikmässigt. Adams Ray har är på tok för mainstream och är helt enkelt något jag personligen INTE anser hör hemma på Emmaboda! 

Finns inte så mycket att påpeka om P&L och Way Out West än så länge, de följer sina vanliga spår. Jag hade gärna velat se en förändring i WoWs biljettsystem så man kan välja bort Stay Out West-konceptet då det kändes ganska b förra året. *Bifogar en bild på hundratals meter långa köer till i princip alla klubbar där de mer kända artisterna spelade* Jag måste erkänna att Siesta! överraskat mig positivt i år med bokningar som Håkan, Crookers och SMK än så länge. Nästan värt pengarna ju!! Juste, glömde ju bort Roskilde helt och hållet. De följer också sin vanliga taktik - i form av att släppa en eller två stora band som alla känner till och sedan smyga in för iaf mig helt jävla okända artister/band ett bra tag. Det känns som världens tråkigaste festival-lineup ett bra tag till de släpper på snålheten och PANG!! En hel del bra artister/band dyker upp i all världens genrer och sen är det bara dags att bestämma sig om man vill lägga ut ovanligt mycket pengar på en ganska svinig vecka i Danmark. 
Känns som jag har sammanfattat mina tankar ganska bra om det kommande festivalåret, adjöss.

Helt klart huvudsingeln till min torsdag.


Cravings
00000h jackor, ska verkligen ta och fixa en baseball-jacka till våren. Bomberjacka kan vara lite för varmt snart men alt. kul till nästa höst. Har äntligen bestämt mig för mixers också, ska ta och beställa en Behringer BCR2000 inom den kommande veckan. Skall bli kul att äntligen kunna ta tag i musikspelandet mer seriöst med en mixer! 

Sjukt sugen på att dra på ett HARD när jag väl bor i USA, alltid feta lineups (SebAstian bekräftad som secret guest till kommande eventet i Miami!) Får inte glömma att dra på ett Soulwaxmas här i Europa innan man eventuellt hade flyttat :-d

T-t-t-tisdag

Hade ingen aning om att man kan se och t.o.m. spåra var den lokala Hemglassbilen kör. Flickvän blev helt exalterad och ville göra allt i sin väg för att kunna köpa onödigt dyr glass imorgon! Dagen i sig har varit okej, min påstådda ryggmärgsinflammation är snart botad och jag har snart 0% handikapp, surt. Börjar bli otroligt less på min löjligt dyra Weekday-skinnjacka, trots att helhetsstorleken är bra så är ärmarna menade för en överviktig person???? Det går bara inte ihop, adjöss!

Det positiva som nåtsånär räddar resten av dagen;


Heligt värreÄnnu en dag i himmelriket? Nja, egentligen inte. Har fortfarande problem med ryggen, lägger pengarna på ryggmärgsinflammation bara för att vara extrem. Men för livet och rullstol är vad som väntar mig. Förhoppningsvis går det över om någon dag. Har letat midi-kontroller idag, litar verkligen inte på thomann.de eller några andra butiker så det blir nog ingen. Apropå annat har jag tagit en paus från Cut Copy-lyssnandet och mixat ihop en drink bestående av Daft Punk och RATATAT. Vad jag kallar den? Midnight Juggernauts såklart. Känns som jag börjat småäta allt för mycket glass, kommer bli överviktig till sommaren om det fortsätter så här - tur den är slut. / Jesus

Så länge sen

Det är dags att det blir lite ändring, både här och i livet. Har spenderat allt för många timmar de senaste månaderna på spelande. Nog med det nu, dags att ta tag i livet som man alltid säger(?) Jag måste först och främst säga att jag haft en helt fantastisk helg. Breakbot på fredagskvällen, mat ute lördag och allmänt avslappnad söndag, fredag var verkligen bäst! Börjar bli stressigt med att planera inför Coachella, lite kris iochmed alla campingbiljetter redan är slutsålda. Hoppas det ordnar sig, aaaaah

Känns dock skönt att man har massa tid över på en söndag för att kunna t.ex. rensa igenom sitt musikbibliotek och ta tag i bloggandet igen!


Känns lite Best Coast men ändå inte!


RSS 2.0